• De vouwwagen Panama Up ! De ideale vouwwagen om rond te trekken. Onder het grote bed met lattenbodem is er een zeer grote laadruimte.
De vouwwagen Panama Up ! De ideale vouwwagen om rond te trekken. Onder het grote bed met lattenbodem is er een zeer grote laadruimte.
  • Bij de fabricage van onze producten wordt geen detail aan het toeval overgelaten. Wij fabriceren zelf de doeken  van onze vouwwagens, en controleren die stuk voor stuk voordat ze worden gemonteerd.Bij de fabricage van onze producten wordt geen detail aan het toeval overgelaten. Wij fabriceren zelf de doeken van onze vouwwagens, en controleren die stuk voor stuk voordat ze worden gemonteerd.
  • De Raclet Solena is uw ideale reisgezel voor trektochten. Het deksel beschermt tegen weersinvloeden, met het bagagerek kunt u uw fietsen vervoeren, en de afmetingen zijn volledig aan te passen.De Raclet Solena is uw ideale reisgezel voor trektochten. Het deksel beschermt tegen weersinvloeden, met het bagagerek kunt u uw fietsen vervoeren, en de afmetingen zijn volledig aan te passen.
  • Als u op vakantie gaat in een Raclet Safari merkt u hoeveel ruimte u heeft: een oppervlakte van        29 m2 en kingsize bedden.  Op de camping duurt het opzetten , inclusief voortent, maar een half uur.Als u op vakantie gaat in een Raclet Safari merkt u hoeveel ruimte u heeft: een oppervlakte van 29 m2 en kingsize bedden. Op de camping duurt het opzetten , inclusief voortent, maar een half uur.

Raclet - Franse fabrikant van vouwwagens

Raclet vouwwagens geven echt een vakantiegevoel

Of u met zijn tweeën ben of met een heel gezin, onze producten zijn afgestemd op al uw wensen ten aanzien van comfort en functionaliteit, en bezorgen u een fijne vakantie met mooie herinneringen.Al meer dan veertig jaar maken wij vouwwagens in onze fabriek te Mamers, in de Sarthe

Vanwege hun comfort en gebruiksgemak op vakantie zijn ze tegenwoordig in heel Europa gangbaar. Wij nodigen u uit om ze op deze site te ontdekken, of bij de dealer in uw buurt u zult verbaasd staan !

Nieuw 2015

Kies voor ultrasnel opzetten ons model QuickStop, in minder dan twee minuten zijn de kamers en de keuken klaar voor gebruik, zonder haringen !
Actualiteiten


Dealers© 2015 - Trigano MDC - Tous droits réservés | Mentions légales
Création de site internet: Cianeo